artikel

Årsmöte 2017

Nye ordföranden Kajsa med den avgående Birgit

Igår kväll hade vi årsmöte i vänsterpartiet Leksand. Där valdes en ny styrelse samt deltagarna åt Ia:s goda tårta. På mötet valdes en ny ordförande, Kajsa Fredholm. Avgående ordförande Birgit Bååth avtackades för den långa tid hon innehaft ordförandeskapet i Leksand. Som tur är fortsätter hon som ersättare i den nya styrelsen. Ny i styrelsen blir Börje Enqvist, välkommen Börje!

Det är året före valår. Vi kommer att fokusera på organisering och medlemsvård. Vänsterpartiet växer så det knakar med många nya medlemmar. Nu förbereder vi inför det kommande valåret.
Vi fortsätter att jobba aktivt i kommunalpolitiken. Viktiga frågor är skolan, hur förbättrar vi den i Leksand, för elever och anställda.

Kommunens personalpolitik ligger oss varmt om hjärtat och där finns det mycket att förbättra vad det gäller rätt till heltid, visstidsanställningar, personalinflytande samt arbetsmiljö.
Kommunens infrastruktur är en viktig fråga, där vi bl annat inte var eniga med flertalet av de övriga partierna i den s k ”vägfrågan” där vi anser att kommunen som kollektiv är bäst (billigast) att sköta vägar. Att idag försöka bilda vägföreningar känns både uråldrigt och orealistiskt.

Nya Styrelsen:
Kajsa Fredholm, ordf
Inga Westlund, ord
Ia Didron, ord
Yvonne Ineteg, ord
Håkan Tangen, ord
Birgit Bååth, ers
Börje Enqvist, ers

Kopiera länk